Les pràctiques a l’escola

L’escola com a espai de trobada, com a comunitat, com a lloc màgic on tot és possible. A l’escola es donen molts moments, moltes estones, moltes històries que necessiten temps; temps personals i necessaris.

I un bon dia va arribar la Thais, com una petita primavera; renovació, inquietud, il·lusió. Disponibilitat. Tot com a un regal on hi ha temps i un temps que és un regal, el millor present que ens podries donar.

Durant aquest temps s’obren diferents processos, diferents relacions que es donen de maneres diferents. Vincles. Tots necessitem temps, temps per obrir-nos a una nova relació. Tots venim de diferents llocs, amb les nostres motxilles, amb les nostres pedres i ens trobem aquí. Ens trobem, ens destrobem, ens retrobem. Així és com construïm el nostre món, el nostre mini món.

I un bon dia va marxar la Thais, com una petita tardor, amb la mateixa motxilla però diferents pedres. Com la tardor fa caure les fulles per preparar-se per a una nova estació, una nova etapa. El comiat de la Thais ens fa recordar, ens fa conscients del que ha estat i ens desprenem d’allò que no sembla tan important.

Tot amb tot, simplement… gràcies.

Escola Polinyà

64-6

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s